TWOJE GRY
Moje gry
Jako gość masz wszystko w tej przeglądarce. Zaloguj się, aby synchronizować listy i aktywność.
Listy „Później” i „Polubione” nie są już wyświetlane. Ta strona pokazuje ulubione gry. Ta zmiana nie usuwa zapisanych list; narzędzia kopii zapasowych JSON pozostają dostępne.
Zarządzaj
Zarządzaj historią
Historia jest zapisywanaZapisywane są tylko gry, które faktycznie uruchomisz. Historia gościa pozostaje w tej przeglądarce, a po zalogowaniu synchronizuje się z kontem. Wstrzymanie dotyczy tylko przyszłych wpisów.
Wyczyścić historię gier?
Wszystkie wpisy historii gier zostaną usunięte. Tej czynności nie można cofnąć.
Kopia zapasowa
Zapisz swoje gry jako plik, aby przenieść je na inne urządzenie lub przywrócić później. Przywracanie dodaje do tego, co już jest, i niczego nie usuwa.
Sprawdź kopię
Brak historii
Uruchom grę, a pojawi się tutaj.
Odkrywaj gryBiblioteka jest niedostępna
Nie udało się wczytać Twoich gier. Spróbuj ponownie.

